Heeft u als RSscan gebruiker onze mailing ontvangen lees dan op onze website alles over de RSscan footscan V9 software.

Vanaf begin juli is de nieuwste versie van de V9 footscan software beschikbaar: de V9.5. De V9 software is een ongekende verbetering ten opzichte van de V7 software en met de release van de V9.5 is het uitgekiende moment aangebroken voor bestaande RSscan gebruikers om over te stappen naar de V9 software.

De V9 software kenmerkt zich door een:

  • Verrassende, nieuwe en gebruiksvriendelijke interface
  • UNIEK: realtime scan analyse !!
  • Verbeterde dynamische meet modus
  • EXTRA! Een balansmeting

De footscan V9 software is modulair opgebouwd en is daarmee aan te passen aan uw persoonlijke eisen. Om het voor u makkelijk te makken bieden we naast de basis V9 Essentials twee combinatiepakketten aan: de V9 Clinical en de V9 Scientific

Lees hier meer over alle functies van de RSscan footscan V9 software.

Bekijk hier alvast de hoe een dynamische meting in de V9 verloopt:

Overstappen vanaf de footscan V7 software is nu heel eenvoudig

In de meeste gevallen kunnen we uw huidige footscan systeem upgraden door middel van installatie van een nieuwe firmware op de RSscan plaat zodat u uw huidige plaat kunt gebruiken met de V9 software. Daarnaast is het mogelijk  om alle patiëntgegevens en meetgegevens uit de v7 database te converteren naar de footscan V9 database.

Dus u kunt zonder een investering te doen in een nieuw footscan systeem een licentie aanschaffen voor de V9 footscan software.

Indien u een vrijblijvende offerte of meer informatie wilt over een upgrade naar de footscan V9 software dan kunt u onderstaand formulier invullen en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op (wanneer u ook het serienummer van uw RSscan footscan systeem invult kunnen wij meteen controleren of uw plaat geschikt is voor een upgrade naar de V9 software):

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Het serienummer van uw RSscan footscan systeem:

De versie van footscan waar u nu mee werkt:

Maak mij een vrijblijvende offerte voor:

Uw bericht

Enkele schermafbeeldingen uit de footscan V9 software

Zones dynamische meting

In dit scherm (onderdeel van de V9 Essentials) is de voet onderverdeeld in 10 zones en kunt u de kracht per zone en de totale kracht gedurende de meting aflezen van zowel de geselecteerde voeten als de gemiddelde voeten.

In dit scherm kunt u de balansmeting die in de V9 al beschikbaar is in de Essentials versie van de software analyseren.