Complete oplossingen

Podomark biedt complete oplossingen op het gebied van 2D, 3D en voetdrukmeting van RS Scan Footscan en Delcam, alsook shockwave- en echografie apparatuur. We leveren niet alleen hardware in vele modellen met de bijbehorende toevoegingen en accessoires. Ook op het gebied van alle beschikbare software kunt bij ons terecht. Dat betekent niet alleen afleveren, plaatsen en implementeren van de systemen, maar ook advies vooraf, onderhoud en (indien mogelijk) vervanging van onderdelen aan huis. Omdat u maar één contactpersoon heeft, is de lijn met Podomark altijd zeer kort.

Plaatsing, implementatie en opleiding

Podomark stelt geen tijdslimiet waar het gaat om instructie, opleiding en begeleiding bij het afleveren en gebruiksklaar maken van de systemen. We zullen hierbij dan ook nooit extra kosten doorberekenen. Podomark zal cursussen en seminars organiseren als er nieuwe producten, updates van bestaande sofware of nieuwe releases beschikbaar zijn. Persoonlijke begeleiding hierbij is uiteraard ook mogelijk. Dat kan per e-mail, telefoon of indien nodig op locatie. Voor vragen omtrent de werking van onze systemen zijn wij in kantooruren altijd bereikbaar.

Onderhoud, garantie en service

De gehanteerde garantie van al onze systemen is conform de fabrikant, waarbij gezegd dat Podomark haar eigen servicenorm zal hanteren als het gaat om voortgang van uw werkzaamheden bij eventuele reparaties binnen de garantieperiode. Ook daarna is de service van Podomark erop gebaseerd om al het mogelijke te doen om u zo snel mogelijk weer productief te krijgen.
Voor wat betreft onderhoud is het mogelijk om voor uw systemen onderhoudscontracten af te sluiten. Hierbij zullen wij periodiek uw systeem controleren en indien nodig onderdelen (preventief) vervangen. Bij eventuele uitval voorziet uw contract planmatig in een voorrangspositie bij reparatie!

Links

RS Scan footscan systems
PartMedical
Shockwave
Delcam