Nu ook apparatuur LEASEN bij Podomark

Profiteer van alle fiscale voordelen, zonder direct een grote uitgave te doen! Vanaf nu kunt u bij Podomark ook terecht voor de aanschaf van apparatuur op basis van financial lease. De aanschafwaarde moet dan wel boven de € 10.000,- liggen, maar dat betekent dat de aanschaf van een Echografiesysteem of een Shockwave apparaat wellicht voor u een stuk dichterbij komt!

Bij operationele lease, shortlease en huur bent u geen economisch eigenaar en kunt dus met deze constructies niet profiteren van de fiscale voordelen! Met Financial Lease daarentegen bent u economisch eigenaar van het apparaat, hierdoor heeft u fiscaal een investering gedaan en kunt u profiteren van o.a. de volgende fiscale voordelen:

  • Afschrijven
  • Investeringsaftrek
  • Renteaftrek
  • BTW teruggaaf

Met financial lease kiest u voor zekerheid. Want Financial Lease kent gedurende de looptijd een vaste afschrijving en vaste maandelijkse lease-termijnen. U weet dus precies waar u aan toe bent. Tevens is het mogelijk de looptijd van de lease af te stemmen op de economische levensduur van het bedrijfsmiddel. Stuur een e-mail naar Constant Kivits voor meer informatie of maak gelijk een afspraak.